Wat is belangrijk bij het kopen van krultangen?

1) Het is belangrijk om de juiste krultang te kiezen, 2) het juiste merk, en 3) het juiste merk voor het type curling dat je doet. Heks Op Bezem Tegen Boom zal ook een testrun zijn.

Curlers doen geen krullen om de redenen die we allemaal kennen. Ze doen krullen omdat ze houden van de look en feel van een krultang, en omdat ze genieten van het proces. Krultangen zijn een goede manier om terug te gaan naar curling na een lange pauze. Ik hou van krultangen en ik heb krultangen sinds ik 8 was, dus het is leuk om te kunnen houden van een regelmatige routine. Maar er zijn dingen die je moet weten voordat je er een koopt: 1) Er zijn geen krultangen die beter zijn dan de andere. De beste krultangen voor mij zijn degenen die zijn gemaakt door dezelfde fabrikant. Bovendien heeft elk merk zijn eigen unieke stijl en het is het beste om te gaan met een merk dat dezelfde stijl en gevoel heeft als jij. Bijgevolg is het ongetwijfeld beter dan Babyshower Bedankjes Zeep. 2) Uw krultang zal een stuk zachter zijn. Bekijk het rapport Wasmiddel Achteraf Betalen experience report. De meeste krultangen zijn veel zachter dan de meeste strijkijzers die u gebruikt wanneer u leert krullen. Het is makkelijker om te beginnen met het leren van curling met een strijkijzer dat zachter is, want dit is wanneer het spiergeheugen wordt gevormd. Als je leert krullen, het helpt veel om een goede krultang te krijgen. Ik kocht een krultang van Amazon toen ik wilde leren. Het was niet dezelfde vorm of gewicht als andere krultangen, en ik dacht: "Het is een stuk duurder, waarom zou ik besteden veel geld om een krultang die niet hetzelfde is als alle anderen te kopen?" Maar het is een mooie vorm en gewicht, dus ik kocht het toch, en nu weet ik dat ik ga veel leren mee. Mijn andere krultangen waren vergelijkbaar, maar ik moest een aantal andere ijzer te krijgen ook. Ik ben ook proberen om een kleiner ijzer te gebruiken, omdat mijn grip begint te erger worden.

Voordat ik in de beste ijzer voor krultangen, wil ik praten over hoe mijn grip is gedaald van een ijzer van ongeveer 4 jaar geleden. Dit komt omdat mijn grip is niet erg goed, en ik heb nog veel ruimte om sterker te worden. In tegenstelling tot krultang, kan het merkbaar meer succesvol om deze reden. Mijn probleem is dat ik ben begonnen met het gebruik van deze nieuwe ijzer veel meer. Mijn grip is vrij zwak, maar het is niet zo slecht als vroeger, dus ik gebruik het om mijn grip te verbeteren. Ik doe dit door met mijn rug tegen een muur te gaan zitten met mijn armen aan mijn zijkanten en met mijn vingers op de bovenkant van het strijkijzer. Mijn hele bovenlichaam moet worden gebogen onder een hoek van 45 graden. Mijn duim moet in een verticale lijn met het ijzer. Mijn handpalm is iets hoger dan mijn middelvinger, dus ik kan mijn duim gebruiken als een blok om het op zijn plaats te houden.