Tips over het gebruik van krultangen?

Koop een goede kwaliteit en gebruik het op het hardhout. En hier zal ik u een aantal tips die echt kan u helpen om uw krultangen glans. In tegenstelling tot Jumbo Vochtig Toiletpapier, kan het meer geschikt zijn.

Bij het gebruik van een krultangen moet je ervoor zorgen dat u de juiste maat. Dit geldt of u de krultangen op het hardhout of het rubber gebruikt. De juiste maat wordt een "Curling Spool" of Curling Taper genoemd. In tegenstelling tot Consumentenbond Stoomreiniger kan het veel effectiever zijn. U vindt een aantal verschillende curling spoelen op de markt. Curlspool grootte is erg belangrijk, zodat u het goed te gebruiken. Een typische krultang spoel is 1 " x 8". U de foto van de spoel zien om een idee te krijgen van de grootte. Ik gebruik de 1 "diameter spoel die ik kreeg in een pakket op mijn lokale ijzerhandel. Om een goede, goed gemaakte spoel voor uw krultangen te vinden, moet u op zoek naar een ijzers verkoper. Het is niet moeilijk om ze te vinden, omdat ze op de meeste elk winkelcentrum. De meeste mannen die je ziet in een supermarkt zal een verkoper voor krultangen. Ze verkopen ook andere apparatuur zoals tassen en riemen. Als u op zoek bent naar een man die spools verkoopt, vindt u een op dezelfde plaats die dezelfde items verkoopt. Dit onderscheidt het van andere producten zoals krultang Test. Als u een verkoper vindt, u hen betalen om u hun spoelen te verkopen. Ik heb niet betaald door een van hen. Er is een mogelijkheid om een ijzers verkoper te kopen ook. Als je het betalen, kun je hem om een prijs vragen. Ik wil niet bekend staan als de curling verkoper. Ik vraag helemaal nergens om. Ik vraag je alleen om te weten wie hij is.

Hier is een illustratie van wat ik elke dag doe: Zo ziet mijn werkschema eruit: ik ben begonnen als Curling Manager. Ik heb ook een nieuwe functie als co-curling manager. We zullen beginnen te delen hoe het is om co-curling in een aanstaande post. Deze foto is een foto van mijn co-curling team, van wie de laatste gaat zijn baan snel tot een einde komen. Hij is ook de laatste die wordt ingehuurd. Ik ben ook verantwoordelijk voor alle financi├źn van het team: We gebruiken verschillende tools voor onze co-curling sessie. Onze apparatuur is in een kleine kamer op ons terrein die we gebruiken voor co-curling.