Is er een goede online winkel voor krultangen?

Ja. Ik weet niet wat de beste is. Hoe krultangen gebruiken? Ik heb geprobeerd een paar, maar op het einde heb ik afgerekend op deze ene en ik denk dat het de beste. Als ik zeg "de beste", bedoel ik, als een persoon die kan een aantal beslissingen te nemen over wat de beste, de beste. Het gaat niet alleen om de prijs, of het merk, of zelfs om de kwaliteit. Wat ik hiermee bedoel is dat wanneer je krultangen koopt in deze winkel, je een stukje geschiedenis koopt: een van de eerste, een van de beste, een krultang die al meer dan een halve eeuw de beste is. Daarom denk ik dat je een beetje meer moet uitgeven, maar dat je je krultang kopen in deze winkel. In de afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om te zien krultangen als deze terug te komen in goede kwaliteit en tegen een goede prijs. Er is veel te zeggen voor een kwaliteitsproduct, maar het is niet genoeg om veel te zijn.

In deze post zal ik u de geschiedenis, de verhalen, de mythen en de krultang die ik gebruikt om mijn favoriete krultangen hebben in mijn collectie voor ongeveer twintig jaar. Dus als u op zoek bent naar een goede krultang, of u wilt weten wat je moet kopen, en ook waar te krijgen krultangen in verschillende kleuren en stijlen, lees dan verder. Een beetje over mij begon ik mijn curlingcarrière in 1998, in Nederland, bij de Korten Curling Club. Ik was al een curling liefhebber en kende bijna alle beste curling clubs uit mijn eigen land. Zoals ik al zei in de inleiding, begon ik met twee verschillende soorten krultangen (met veel verschillende variaties), die niet echt vergelijkbaar waren. De eerste was mijn Mollard 1 en de tweede was de Wessels 735. Dit is een vrij goed uitgangspunt en ik vond het uiterlijk van hen. Na ongeveer 10 jaar ben ik begonnen met het maken van mijn eigen krultangen, en degenen die ik maakte waren heel anders dan andere merken. Ik maakte een assortiment van verschillende kleuren, stijlen en maten. Als gevolg daarvan werd ik de enige krultang liefhebber thuis en het was een droombaan.

Toen ik een krultang liefhebber werd en begon te experimenteren met nieuwe materialen, materialen, materialen en kleuren, begon ik ook veel te leren over de curlingindustrie, en ik wilde een aantal van de dingen die ik ontdekte delen. Hier zijn een paar van mijn favoriete dingen die ik geleerd tijdens het maken van mijn krultangen. Ik ben vrij zeker over hoe goed ze werken en ik zal graag delen de resultaten van mijn experimenten met u. Mijn Curling Iron Experiment #1: The Curling Iron Experiment Ik heb veel tijd besteed aan het uitproberen van verschillende soorten krultangen, waaronder het bekendste type: het ronde ijzer. Ik heb geëxperimenteerd met ronde ijzers, ovale ijzers en diamantijzers. Vergeleken met krultang is het merkbaar effectiever. Het enige dat ik niet vinden dat ik comfortabel was met de hoeveelheid macht die ik moest rijden mijn krultang, zelfs op volle kracht. Daarom besloot ik iets heel anders te proberen, een krultang met een grotere krachtsinstelling. Krultangexperiment #2: Een Curling Iron Experiment De resultaten zijn zeer interessant.