Hoe worden krultangen gemaakt?

"Krultangen zijn gemaakt van een mix van metaal, plastic en hout. In deze post zal ik u mijn mening geven over het proces van krultangen productie."

Naar mijn mening, krultangen productie gaat veel verschillende stappen, en hier zal ik alle stappen die betrokken zijn bij de productie van krultangen te beschrijven. Het is belangrijk om te begrijpen dat sommige stappen kunnen verschillen tussen krultangen gemaakt in verschillende regio's en in verschillende landen, en al deze stappen kunnen worden uitgevoerd met verschillende apparatuur. Op dezelfde manier zal Ramen Zemen Zonder Trekker een test zijn. Ik denk echter dat ik in staat zal zijn om u het beste begrip van wat er gebeurt op de productievloer van krultangen door te beschrijven wat het proces is.

Dus, ten eerste, wat doet een krultang precies? Een krultang werkt als een gewoon strijkijzer, maar in plaats van te worden aangedreven met een bout of een schacht, wordt het aangedreven met een metalen staaf. Een typische krultang kan een diameter van ongeveer 18cm (7,4 inch) hebben en het heeft een gewicht van ongeveer 35-45 gram. De metalen staaf is een soort metaal bekend als een bal of paal (ook wel een "as"). Dit is een standaard vorm van metaal genaamd "staal," en het wordt vaak gevonden in een verscheidenheid van producten zoals sieraden, sportartikelen en zelfs messen.

De staaf, ook wel de "schacht", wordt vervolgens gebogen en gedraaid op een draaibank, waar het is gebogen om vorm te geven in een afgeronde vorm. De curve en lengte van de schacht kunnen worden bepaald met behulp van verschillende technieken. Voordat de metalen schacht wordt aangedreven in een gat, de metalen schacht, of het metalen deel dat hecht aan de staaf wordt verwijderd met behulp van een boor of beitel. Deze actie produceert een holle ruimte in de schacht genaamd de "schacht profiel." Een profiel wordt gemaakt door het boren van een rechte lijn van de ene kant van de steel naar de andere. Het profiel van de schacht wordt hieronder weergegeven. De gaten aan weerszijden worden uitgeboord om de sleuven, of uitsparingen, in het metaal te vormen. De sleuf wordt gebruikt om te voorkomen dat de steel draait. Dit is wat dit product onderscheidt van andere items zoals krultang.