Dit is hoe we testen

We zijn ook zeer bezorgd over de veiligheid, en nemen grote zorg met onze testprocedures. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze aanbevelingen zo veilig mogelijk zijn, en zijn altijd bereid om onze suggesties te herzien als er nieuwe wetenschappelijke kennis beschikbaar komt.

We kijken uit naar uw resultaten! Klik hier voor meer informatie over curling. Als je op dit bericht wilt reageren, klik dan hier. Bedankt voor het nemen van de tijd om te lezen. "Het spijt me zo dat mijn mening over curling en het ijs spel gaat zo negatief worden beïnvloed door een enkele individuele verklaring dat ik alleen maar kan aannemen is bedoeld om mijn vermogen om te concurreren in curling wedstrijden pijn. Ik zal nu gaan op een ledemaat en voorspellen dat curling zal niet zo populair als het nu is, zelfs in Zuid-Afrika! Ik ga nu meer apparatuur kopen en een betere coaching krijgen.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien een vrij standaard test, maar het is een belangrijk hulpmiddel omdat het ons in staat stelt om de kwaliteiten die elk van onze krultangen van elkaar verschillen, nader te bekijken. Lees meer links van dit artikel.

De test

De test is eenvoudig. We nemen twee ijzers en testen de vorm, het gewicht en de stijfheid van elk van hen in ons lab. De twee testijzers zijn:

De Curling Machine (Krultangtestcentraal.nl) (een machine die krult, in tegenstelling tot testen) De Curling Bench (CurlingBench.nl) (een bankje voor het krullen van de twee testijzers) (zowel de machine als de bank worden apart getest).

De testmethode

We zetten beide ijzers in een kamer waar we de kracht meten die een van hen uitoefent op een stuk hout. Vervolgens gebruiken we het gewicht van de twee ijzers om hun vorm en gewicht te testen, in de richting van de curve die in het hout wordt gevormd. Om de machine te testen, nemen we hem naar de maximale instelling en herhaal. We meten het hout in alle richtingen en herhalen.

De beste krulspelden die we tot nu toe hebben gevonden zijn als volgt:

Krultangt Test Centraal – 3-Inch Curling Iron: Dit is onze derde Curling Iron, en we vinden het de meest accurate, en ook de meest leuke om mee te spelen. Het is een beetje te klein, maar heeft genoeg massa om nuttig te zijn voor een beginner tot gemiddelde curler, en is perfect voor degenen onder u die een kleinere handgrootte hebben of die liever grotere ijzers hebben. De prijs is vrij goed voor de kwaliteit en de vorm van het ijzer, en we zijn blij met de prestaties tot nu toe. Dit is wat we gewend zijn van Krultangt Test Centraal, en het blijft onze topkeuze. We hebben ook gevonden dit ijzer te zijn een van de leuker om te gebruiken voor lange ijzers.