Contact

Contact opnemen

Het spijt me erg voor te laat om de blogging wereld, maar zoals ik al zei ik ben erg moe op het moment, en ik heb geen tijd meer om te bloggen, dus het spijt me op voorhand voor. Als je mijn blog wilt volgen klik dan op de link voor mijn nieuwe blog, die gaat over krultangen (alleen in het Nederlands) en klik op "Krultangtest".

Ik ben blij om uw feedback en opmerkingen te horen. Ik hoop dat je geniet van mijn blog en mijn berichten. Als u een student van de Curling gemeenschap en wil graag deelnemen aan mijn testen sta ik open voor uw voorstel. Ik zal schrijven een kort verslag voor mijn studenten te lezen, evenals een gedetailleerd rapport over de test en test gegevens, die ook zal worden gepubliceerd op de blog. Als u vragen hebt of hulp nodig gewoon drop me een lijn, en ik zal proberen te beantwoorden aan het beste van mijn kennis.

U ontvangt binnen 15 minuten (meestal) een antwoord. Als u een zeer belangrijke vraag hebt, moet u dringend worden beantwoord of wilt u een antwoord in minder dan 15 minuten, neem dan contact met mij op. Ik kan uw dringende vragen niet beantwoorden of u helpen om snel antwoord te krijgen. Ik heb alleen tijd voor twee dingen die echt belangrijk voor mij: Het eerste wat te doen is om het antwoord op uw vraag te vinden en stuur me een bericht met uw vraag (bijvoorbeeld: Ik weet dat uw vraag belangrijk is en ik wil u helpen). Dit kan door op het contactformulier te klikken en op 'bericht verzenden' te klikken of op de knop 'contact' in de rechterbovenhoek te klikken. Het antwoord wordt weergegeven op het formulier wanneer ik het bericht ontvang. Dan u follow-up met een bericht vraagt me dezelfde vragen of vraag een nieuwe zelf. De beste manier om contact met mij op te nemen is om mijn e-mailadres te gebruiken.

Openingstijden

  • Maandag: 06:00 - 19:45
  • Dinsdag: 06:00 - 17:45
  • Woensdag: geschlossen
  • Donderdag: 08:15 - 14:15
  • Vrijdag: 06:45 - 14:00