About me

Mijn motto is "Maak kennis met de steen" zoals ik ben heel vertrouwd met de stenen. Maar ik had dit artikel niet verwacht! Dit artikel gaat over de verschillende soorten ijzers. Ik zal uitleggen wat de termen betekenen en waarom ik liever een boven de andere.

Laat ik beginnen met uit te leggen waarom ik gebruik maken van het woord "ijzer" in de titel van dit artikel. Ik heb met behulp van de term "ijzer" om de stenen te beschrijven als het belangrijkste element van mijn curling clubs. Ik ga deze term te gebruiken voor de rest van het artikel. Het belangrijkste verschil tussen de drie soorten ijzers (wolfraam, staal en grafiet) is dat de stalen strijkijzers niet roesten (maar gemakkelijk kunnen worden gestript), terwijl grafietstenen zullen roesten als ze nat zijn. Ik heb gebruik gemaakt van de term "ijzer" met enige trots als ik weet dat ze allemaal ten minste een ijzer in de samenstelling bevatten. Dat is belangrijk, omdat de meeste informatie op het web is geschreven met de veronderstelling dat elk ijzer is staal, grafiet of wolfraam.

Toen ik begon deze blog in 2009 was het de eerste in zijn soort op het internet.

Mijn doel van deze blog is om te laten zien dat curling is een sport zoals vele anderen, waar we kunnen ontwikkelen onze vaardigheden, het verbeteren van onze vaardigheden en het bereiken van nieuwe hoogten. Ik ben van mening dat de curling gemeenschap moet leren hoe je een grotere rol spelen in het bevorderen van curling als een sport, en niet alleen een activiteit. Ik hou van curling en ben altijd op zoek naar nieuwe verhalen, foto's en artikelen over curling. Als je iets hebt wat je wilt toevoegen aan de site, of hebben suggesties of vragen, voel je vrij om mij te schrijven! Ik ben ook geïnteresseerd in curling met kinderen, en zou graag de best mogelijke curling ervaring te zien voor alle kinderen in Nederland en andere landen waar het spel is populair! Deze blog zal ook dienen als een verzameling van links naar video's en verhalen over alle verschillende dingen die je zult vinden op mijn website.

Ik ben geboren in Zuid-Afrika en ik woon hier voor een paar jaar nu. Toen ik jonger was wilde ik een professionele curler worden, maar toen ik opgroeide realiseerde ik me dat ik nooit een baan zou hebben als ik geen sterke curlingachtergrond had.

Ik heb curling coaches die zou gaan naar mijn huis toen ik aan het trainen was en vragen hoe ik het deed.

Ze zouden me ook een fles shampoo en een fles conditioner brengen. Ik was altijd zo opgewonden om nieuwe dingen te proberen en ik wilde altijd verbeteren en beter worden. Zo ben ik in het curlingspel terecht gekomen. Het is altijd een moeilijk spel omdat je niet weet wat je doet. Je moet altijd nadenken over hoe je gaat reageren als je verstrikt raakt of als je je gewoon niet sterk genoeg voelt. Ik ben nooit goed geweest in het nemen van beslissingen. Ik hou van curling.